Internet og tv installation

Tele it & netværk
Arbejde og kommunikation uden gnidninger
Telefonsystemer, computernetværk, antenneanlæg – alle kan de give anledning til komplikationer og tidsspild. Men med en driftsikker og brugervenlig netværksløsning forløber arbejde og kommunikation uden gnidninger. Både i hjemmet og på arbejdet.

Hos Recke El tilbyder vi en lang række løsninger inden for netværksinstallation for private og virksomheder. Vi har årtiers erfaring med effektive netværksløsninger og holder os løbende opdateret på de nyeste metoder.

Forøg produktivitet og arbejdsglæde i din virksomhed
I en virksomhed er det altafgørende for produktivitet og arbejdsglæde at netværk – hvad enten det er telefonsystemet eller computernetværket – fungerer upåklageligt. Hvis det ikke virker, som det skal, fører det ofte til irritation og tidsspild – og det kan ses på bundlinjen.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og udarbejder en optimal, brugervenlig og fremtidssikret netværksløsning, der tilgodeser hele virksomheden.

Få hjælp til internet og tv i dit hjem
I private hjem og boligforeninger er det mindst ligeså generende, hvis internet eller tv ikke virker optimalt. Vi kommer ud og løser problemerne effektivt.

Ring i dag
Vi ser frem til at høre fra dig på 20 22 50 18. Del dine tanker og overvejelser med os og få et uforpligtende tilbud. Vi dækker Svendborg og hele Sydfyn.