Belysning

EKSPERTER I BELYSNING SIDEN 1958

Leder du efter en kompetent, erfaren og effektiv elektriker med speciale i belysning og lysinstallationer? Hos Recke El har vi siden 1958 udført alle former for elinstallationer i private hjem, virksomheder og institutioner.

Vores kompetenceområde omfatter alt fra elvarme og LED-belysning til intelligent lysstyring, der kan spare dig mange på energiregningen.

BEHAGELIG OG BILLIG BELYSNING

Har du overvejet, om belysningen i din bolig er optimal i forhold til dine behov? Moderne belysning kan ikke reduceres til, hvordan lampen ser ud. I dag er det også vigtigt at se på lyskildens funktion.

Forestil dig at lyskilderne i din bolig tilpassede lysstyrken til lyset udenfor – og til, om du er i rummet eller ej. Det kan ikke alene give en mere hyggelig og tryg belysning i din bolig – der er også mange penge at spare, fordi strømforbruget dermed svarer til dit faktiske elforbrug.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hos Recke El tager vi gerne en snak med dig om, hvordan den rette belysning kan give dig en bedre oplevelse i din bolig eller virksomhed – og samtidig spare dig penge. Ring i dag på 20 22 50 18 og få et uforpligtende tilbud. Vi dækker Svendborg og hele Sydfyn.

Læs mere om automatisk lysstyring her