Hvidevarer

Salg, montering og reparation af hvidevarer

Hos Recke El sælger, monterer og reparerer vi hvidevarer. Vi leverer til konkurrencedygtige priser og monterer efter anviste forskrifter og sikkerhedskrav. Vores sortiment tæller hvidevarer fra blandt andet Miele, Bosch/Siemens, Electrolux, AEG, Gram og Gorenje – fællesnævneren er høj kvalitet, brugervenlighed og stor ydeevne.

Hvis du leder efter en hvidevarer butik nær Svendborg, så er du kommet til det helt rigtige sted hos Recke El. Vi har et stort udvalg af hvidevarer i vores butik i Svendborg, og vi garanterer, at du vil kunne finde lige præcis det, du leder efter indenfor hvidevarer uanset om det gælder en vaskemaskine, opvaskemaskine eller noget helt tredje.

Vi tilbyder alt inden for hvidevarer, fra køleskabe og ovne til vaskemaskiner og tørretumblere. Uanset om du søger efter noget til dit køkken, badeværelse eller andre rum i dit hjem, så kan vi hjælpe dig. Vi rådgiver dig også til, at finde lige præcis den model der passer til husstandens behov, så du vælger rigtig fra starten af. 

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder den bedste service, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os. Så hvis du søger efter en hvidevarer butik i Svendborg, så er du meget velkommen til, at besøge os. 

Kom ind i vores butik i Stenstrup på Stationsvej 54 og få gode råd og vejledning. Så finder vi det, der passer til dine behov. Vi giver også gerne et godt tilbud.

Reparation af vaskemaskine Svendborg

Vi tilbyder reparation af vaskemaskiner i Svendborg og omegn, og vi har mange års erfaring indenfor området og sikre dig en kvalitetsservice hver gang.

Vi ved, at en defekt vaskemaskine kan være en stor udfordring og er noget man gerne vil have udbedret her og nu, derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at reparere din vaskemaskine så hurtigt som muligt. Vores dygtige teknikere har en bred viden om vaskemaskiner, og de er altid klar til at hjælpe dig, så du ikke skal ud og investere i en ny vaskemaskine.

Uanset om du har en top- eller frontbetjent vaskemaskine, så kan vi reparere den for dig. Vi tilbyder også service og vedligeholdelse af vaskemaskiner, så du kan være sikker på, at din vaskemaskine kører optimalt.

Så hvis du har brug for reparation af din vaskemaskine i Svendborg, så tøv ikke med at kontakte os.

Spar penge på energiregningen med nye hvidevarer

Udskiftning af gamle hvidevarer med nye kan spare dig penge på energiregningen. Det skyldes, at nye hvidevarer som regel bruger mindre strøm i forhold til ydeevne.

Vi kommer gerne ud og ser på dine hvidevarer og vurderer, om de trænger til en reparation eller helt skal udskiftes.

Har du spørgsmål til nye hvidevarer eller reparation af gamle, skal du endelig kontakte os – så finder vi sammen ud af, hvad der bedst betaler sig.

Vi træffes bedst på 62 26 10 18, men du er også altid velkommen til at sende os en mail på mail@recke-el.dk. Vi kommer ud i Svendborg og på hele Sydfyn.