Alt hvad du tænder på
Og så løser vi dine
installationsopgaver

Salg, montering og reparation af hvidevarer

Hos Recke El sælger, monterer og reparerer vi hvidevarer. Vi leverer til konkurrencedygtige priser og monterer efter anviste forskrifter og sikkerhedskrav. Vores sortiment tæller hvidevarer fra blandt andet Miele, Bosch/Siemens, Electrolux, AEG, Gram og Gorenje – fællesnævneren er høj kvalitet, brugervenlighed og stor ydeevne.

Kom ind i vores butik i Stenstrup på Stationsvej 54 og få gode råd og vejledning. Så finder vi det, der passer til dine behov. Vi giver også gerne et godt tilbud.

Spar penge på energiregningen med nye hvidevarer

Udskiftning af gamle hvidevarer med nye kan spare dig penge på energiregningen. Det skyldes, at nye hvidevarer som regel bruger mindre strøm i forhold til ydeevne. Vi kommer gerne ud og ser på dine hvidevarer og vurderer, om de trænger til en reparation eller helt skal udskiftes.

Hør nærmere

Har du spørgsmål til nye hvidevarer eller reparation af gamle, skal du endelig kontakte os – så finder vi sammen ud af, hvad der bedst betaler sig.

Vi træffes bedst på 62 26 10 18, men du er også altid velkommen til at sende os en mail på mail@recke-el.dk. Vi kommer ud i Svendborg og på hele Sydfyn.